11 jan. 2011

Inget är som väntans tider

Jag väntar, väntat och väntar.....på att få svar på om jag får jobbet jag var på intervju på före jul! Vill ha jobbet så mycket, vill få tjäna pengar, träffa människor och få känna mig behövd, att någon behöver just MIG!
Min magkänsla känns bra ang jobbet, och jag hoppas den känslan är rätt. Att det är jag som får det positiva beskedet om att jobbet är MITT =)

Ska få besked denna vecka!

Hatar verkligen att vara arbetslös, sökt så sjukt mycket jobb men inget. Ingen behöver mig, eller? Det är sjukt vad många som är arbetslösa förresten, på rekryteringsträffarna på Arbetsförmedlingen så är det så mycket folk så det går inte att komma in i lokalerna på AMS och allra minst få kontakt med arbetsgivarna ( de få som är där). Helt otroligt alltså.

Jag håller mina tummar och hoppas på att min magkänsla är rätt.

2 kommentarer:

  1. Svar: Mer dryg än den från e.l.f måste den vara! Hoppas verkligen det. Den från e.l.f blir ju dyr i längden :S

    Jag håller tummarna för att du ska få jobbet!! :D Jag är i samma sits, jag jobbar bara extra på konsum så det varierar jättemycket från månad till månad hur mycket lön jag får ut. Har haft turen efter sommaren att ha haft mycket jobb i alla fall...men nu i Januari har jag bara två dagar på schemat :S Kommer inte bli roligt i februari för min del om inte någon går o blir sjuk eller dylikt..hehe!

    SvaraRadera