28 dec. 2010

Mellandagsrean och lite annat

Förra året var jag på mellandagsrean med min vän Jenny. Vi hittade båda lite smått och gott =)
I år så var jag inte på rean annandagen utan en dag efter. Vilken j**la skitrea, fanns inget av värde kvar. Inget snyggt heller för den delen. Tycker rean var uruselt dålig i år, eller så var jag för kräsen ;) vem vet!

Den enda som fick lite plagg på rean var Linus :) kunde handlat hur mycket som helst till honom, men fick begränsa mig. Blev en topp, kalsonger och Sheriffen i Cars fylld med dusch och badkräm =) Linus blev överlycklig och skrek " Julaftan igen" hahahaha ungar!

Fick i alla fall med mig en ny mascara från Kanebo, eyeliner från Max Factor och läppstift Sweetheart från Make up store. Har fastnat för röda läppar nu, men vill inte ha "Vamp" läppar som typ China Red ( make up store), fick testa Sweetheart och fullkomligt älskar den färgen.

Har faktiskt fotat en del makeuper jag haft men är för feg att lägga upp dem. Vill inte att andra ska bedöma dem då jag lider av prestationsångest! Sen är jag inte världens bästa på att fota heller ;) jajaja en dag kanske ni får se dem.

Sitter här och är genomförkyld också :( så typiskt när man är ledig. På måndag kör det igång igen. Förresten så ska jag få reda på om jag fått jobbet jag var på intervju för, denna vecka. Hmmm jaa det är ju onsdag imorgon så jag hoppas få veta då eller torsdag.

Sen är det ju nyårsafton på fredag....för vår del blir det att vara hemma, äta gott och skjuta lite raketer.
Vad ska ni göra nyår då?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar