19 feb. 2011

HELG

Jösses vad veckorna far iväg! Redan helg =)

Idag ska vi på kalas till Linus kusin Michaela :), Linus väntar redan på att vi ska åka ;)Ikväll blir det Melodifestival =) ska bli skoj att höra bidragen ikväll. De tidigare bidragen har ju inte varit av nån större kvalité direkt. Mycket skräplåtar som bara flyr förbi och inte lämnar mer än en tomhet.....oj lät lite flummigt där, hahahaha!

Här får ni lite ögongodis ;)

Jag är sån som vill ha musik som jag blir glad och danssugen till, som gör mig på gott humör. Men visst ibland vill jag ha lite mer allvarlig/sorgsen musik men det är en annan femma!Visst är melodifestivalen älskad/hatad? Antingen gillar man det eller inte, men alla har en åsikt om programmet, kläderna, artisterna, låtarna och programledarna! Det skrivs spaltmeters med skoj/strunt om programmet. Ikväll som sagt är delfinal 3 i Linköping ( bor nära Linköping ) och här har tidningarna going nuts om det.....hmmm. Ska iallafall inte dit utan sitter hemma i vår sköna soffa med godisskålen och lite läsk =)Jag hoppas ni alla får en underbar helgKramis =)

1 kommentar:

  1. Nejmen åhh tack, vad fin kommentar!. Jag är supernervös, har lite dåligt självförtroende så jag hoppas verkligen det här blir en riktig boost i att våga och ta för sig!.

    Känns som rätt att ha väntat några år också, ville inte vara helt ny på smink innan jag började, jag tror det är svårt att hänga med då och det blir nästan för mycket att ta in. Men det här känns som en lagom nivå :D.

    SvaraRadera