29 jan. 2012

Super Palett och snabb leverans av Eleven.se

Är så otroligt nöjd med denna palett =)
Resultatet är så jäkla fint, är överlycklig! Har använt den i tre dagar nu och det ser så naturligt och färscht ut. Tyvärr har jag inte fått till några bra bilder på resultatet dels pga att jag är urkass på att fota och sen att ljuset inte varit tillfredställande.
Men jag ska försöka få till nåt foto nån dag.
Sen måste jag säga att Eleven.se är supersnabba med sina leveranser och sånt gillar jag skarpt, vilket gör att jag återkommer och handlar där ofta. Så en stor eloge till er på Eleven.se.
Rekommenderar iallafall Natural Face Palett , så passa på och köp!
Som i tidigare inlägg om paletten finns en video hur du applicerar godbitarna i paletten =)

2 kommentarer:

 1. Vill också ha vårnyheterna från Too Faced! De ser så fina ut :)

  Min bilder är rätt så värdelösa, när det gäller ansiktsbilder, lyckas aldrig fånga de rätta nyanserna. Har gett upp, och lägger ändå ut bilderna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa det var många godbitar bland nyheterna, ångrar att jag inte köpte lip paletten oxå. Får bli en annan gång om den finns kvar.

   Det är svårt att få bra ljus o så, och att det ska se naturligt ut. Är ingen Photoshop tjej, vill visa hur det ser ut i verkligheten men ibland blir fotona så kassa att det är ingen idé. Måste kolla bruksanvisningen på vår kamera, den ska tydligen vara superbra enligt maken ;)

   Radera