31 okt. 2010

Härlig dag

Vilken härlig dag =) solen är framme, YES jag blir så glad!

Idag ska vi ha det tredje kalaset för Linus :)
Min andra bror med familj kommer hit, Linus har tjatat oss tokiga om när kusin ska komma.
Så snart är det dags för kalas.

Igår var jag och Linus själva på kvällen, vi hade lite Halloween här. Tände pumpalyktor och spöken :) sen ringde det på dörren flera ggr under dagen, en massa häxor och djävulen fråga oss om bus eller godis =)....Linus tyckte det var hur spännande som helst.

Så nästa år får vi inskaffa en Halloween dräkt till honom också.

Vad har ni gjort i helgen då?

29 okt. 2010

FREDAG

Jaha då var det fredag igen =) och HELG. Vad fort veckorna går :)

Vad har hänt i veckan då....ehhh joo jag har varit på Make up stores och Vilas klubbkväll, hittade en massa godbitar i båda butikerna....snacka om att jag är en sminkjunkie och klädjunkie. Visst ja lite smycken blev det också på Vila. Personalen på Vila är så himla trevliga och gulliga tycker jag, på ett spontant sätt. Inte många butiker som är så väl förunnade med sån personal......

Har även hittat en massa fina klänningar på H&M =)nätshop, var så svårt att välja så jag tog faktiskt en av varje av dem jag gilla, så jag kan testa hemma och får visa min kära man och son. De måste ju också få vara med och välja ;) Linus tycker jag är fin i allt, säger jämt hur söt jag är, hihihi, sötnos!
Ett halsband från H&M slank ner också ;)


Bilderna är lånade från H&M:s hemsida





Vilka make up produkter jag köpte tar jag i helgen!

Från denna kollektion kommer de iallafall. Make up stores Frozen Diamond.
Bilden är lånad på Make up stores hemsida.
















13 okt. 2010

Äntligen

Jaa äntligen har våra bröllopsfoton kommit och vi har varit och hämtat dem =)
Vi är så nöjda med dem. Ska bli kul att leta ram till förstoringen :)

Jag kände mig verkligen sååå fin, älskar klänningen. Ska fixa så jag kan lägga upp en eller två av fotona.

En till älskling =)

Denna goding har jag beställt hem =) bra pris och underbara färger!
Den finns att beställa hos Kosmetikan.se, där finns bl a flera fina paletter.

Onsdag





Idag kände jag för att sminka mig :) Vissa dagar känner jag absolut inte för att sminka mig och det kan jag säga är inte likt mig! Känns som om jag tappat inspiration till att sminka mig, tyckt det är jobbigt och dylikt. Men idag kom inspirationen och motivationen tillbaka =) kanske ingen färgsprakande make up men en snygg och enkel! Kan lova att det var skoj att stå där och välja färger mm.

Tyvärr har jag ingen bra kamera så bilderna blir inte så bra, skärpan är taskig. Så ni får ta dem som de är :)

Önskar er alla en bra dag, kram!

11 okt. 2010

VILL HA

Too Faced har två paletter som jag så innerligt vill ha, men de är rätt dyra :( , de är limeted edition så de finns bara nu att beställa. Bara älskar Too Faced produkter. Har deras Absolutely Flawless Concealer, Caribbean in an compact Snow Bunny och några ögonskuggor som jag varmt kan rekommendra.
Finns på Eleven.se!


Underbara produkter

Dessa två produkter vill jag verkligen rekommendera. Den första är Macadamias hår masque repair, och den andra Orofluido serum/droppar. Dessa är kanon för slitet och torr hår. Jag färgar och stylar mitt hår mycket och märkte att håret blev jäkligt slitet, fick faktiskt prov på hårmasken från Eleven.se och Orofluidon blev jag rekommendrad att köpa av en bekant.
Jag tycker mitt hår har blivit jättebra efter att jag börjat använda dessa produkter. Visst ett bra schampoo och balsam efter din hårtyp är att rekommendera också för ett friskt och välmående hår.